Over Rens

Springerig blij, echtgenote, verbindings-zoeker, altijd een mind full, verwonderend, perfectionistischer dan goed voor me is, mijn ‘intelligentie’ wordt regelmatig ingehaald door mijn naïviteit, teveel nadenkend en analyserend, mama van twee boys-één babygirl (roze!)...

Hoofd vol van ideeën, maar te weinig zelfvertrouwen om er wat mee te doen, een klein kind binnenin dat regelmatig zichzelf naar buiten wurmt, begaan, een ‘eng randje’ in mezelf waar gezond overgaat in fanatisme, springerig blij, theeleut, verbindingszoeker, verwonderend, nieuwsgierig, perfectionistischer dan goed voor me is, eerlijk, mijn ‘intelligentie’ wordt regelmatig ingehaald door mijn naïviteit, altijd een mind full, echtgenote, het huis niet uit zonder oorbellen, gek op kinderen, teveel nadenkend en analyserend, mama van twee boys-één babygirl (roze!), houd van theater, een drang naar orde die het aflegt tegen mijn chaotisch-heid, gezelligheidsmens, gevend met woorden, huilend voor de wereld, altijd wel een liedje in m’n hoofd, onhandig snel associatief en altijd een leuk notitieboekje op zak.

Rens bij lamp
We are each of us angels with only one wing, we can only fly by embracing one another.
Luciano De Crescenzo

Over Rens Licht Op

  • Ik licht graag dingen op uit het leven die minder snel gezien worden: iets miniscuuls, niets dat toch iets blijkt te zijn, iets wat uitzonderlijk mooi is in het gewone, iets dat je bijna niet meer ziet of merkt en toch een diepe kern raakt. En dan dát onder het vergrootglas leggen, me erover verwonderen en er een tijdje over mijmeren: daar houd ik van.
  • Anderen ‘oplichten’ is één van de mooiste dingen in het leven en het raakt de kern van een ieder: vaak bewaren we best wat van ons zelf in het onverlichte en dan de ander oplichten: een ander even laten zien dat hij/zij van waarde is, ertoe doet, een ander met zichzelf in dat l/Licht laten komen. Dát is één van mijn drijfveren in het leven.
  • En zo ontdek ik voorgaande zelf ook steeds meer, en denk ik zelf ook steeds meer wat op te lichten, heb ik de rijkdom om zelf het verschil te leren zien tussen waar ik zonder kan en wat er écht toedoet. Naja, mijn vallen en opstaan daarin is iets dat ik graag met je deel!

Nieuwsbrief

Meer inspiratie, mooie momenten van oplichting, ideeën om zelf of anderen wat op te lichten, jezelf lichter te voelen of even stil te staan? Schrijf je in!

Galerij

Video

Rens licht op is een verzamelplaats voor bijzondere, verrassende, kostbare, ontroerende en stilzettende momenten van mij én jullie om elkaar te raken en inspireren met wat er toe doet.

© 2018 Rens Licht Op

Je hebt toestemming om teksten te kopieren of af te drukken voor eigen gebruik en informatieve doelen. Neem dan wel even een vermelding naar deze website op. Verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie door derden mag niet zonder mijn expliciete toestemming. Neem contact op met Rens via social media of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.