Oplichters

Deel je op-lichter!

Deel dat voor jou waardevolle moment!

Deel dat bijzondere of juist gewone moment, dat je raakte, ontroerde, iets-iemand dat-die voor jou oplichtte of iets dat je verraste. Ik hoor graag waarom dit moment voor jou van waarde is. In de vlogs en blogs deel ik wat ik van jullie onvang en onder 'oplichters' vind je al jullie ingestuurde momenten bij elkaar! 

Nieuwsbrief

Meer inspiratie, mooie momenten van oplichting, ideeën om zelf of anderen wat op te lichten, jezelf lichter te voelen of even stil te staan? Schrijf je in!

Galerij

Video

Rens licht op is een verzamelplaats voor bijzondere, verrassende, kostbare, ontroerende en stilzettende momenten van mij én jullie om elkaar te raken en inspireren met wat er toe doet.

© 2018 Rens Licht Op

Je hebt toestemming om teksten te kopieren of af te drukken voor eigen gebruik en informatieve doelen. Neem dan wel even een vermelding naar deze website op. Verveelvoudiging, distributie, commercialisatie of exploitatie door derden mag niet zonder mijn expliciete toestemming. Neem contact op met Rens via social media of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.